5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel, a Alcarràs

Imatge: 
© COAC Lleida

La Demarcació de Lleida del COAC inaugura l’exposició itinerant de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, el proper dijous 13 de febrer a les 19.30 h al Centre Cultural Lo Casino d’Alcarràs. 

A la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, es distingeixen les obres més significatives en l'àmbit de la província de Lleida, acabades entre l'1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2018.

El jurat està format pels arquitectes Enric Batlle, Alfredo Payá i Guadalupe Piñera, que han triat les obres guanyadores i finalistes d’entre els 58 treballs rebuts en la convocatòria.

L'objectiu de la Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida és difondre l'arquitectura més rellevant realitzada a les comarques de Lleida i s'estructura en cinc modalitats: 1. Edificis de nova planta, de promoció pública; 2. Edificis de nova planta, de promoció privada (edificis d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars); 3. Intervencions de restauració en el patrimoni (obres de restauració, rehabilitació o reforma); 4. Intervencions en espais exteriors, i 5. Intervencions en espais interiors (interiorisme, arquitectura d’interiors i arquitectures efímeres).

Podeu consultar les obres finalistes aquí.

Versió per a imprimirPDF version