Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Crida a comunicacions: 2n Congrés de la Masia. Passat, present i futur del territori rural català

L’any 2015 un grup de persones procedents d’entitats amb vincles en el món rural de la masia, entre les quals universitats, centres de recerca, sindicats de pagesos i col·lectius d’arquitectes, i amb l’interès comú de la realitat rural catalana centrada en el món de la masia, van impulsar el I Congrés del Món de la Masia, en el qual van participar prop de tres-centes persones.

Continuant aquest interès, i amb la col·laboració de l'AADIPA, es convoca un segon Congrés per a l’any 2019, que s'estructurarà en tres blocs: territori i demografia, economia i governança.

L’esperit del Congrés és obrir un debat sobre aquests temes i posar èmfasi en alguns elements que es van tractar d’una manera molt tangencial en l’edició anterior. L’actualitat implica, d’una manera molt notable, l’adaptació al canvi climàtic per afrontar tant les sobrepoblacions d’espècies cinegètiques com l’adaptació dels cultius i usos de la terra.

El canvi climàtic també està forçant noves formes de recerca per a controlar les despeses d’aigua amb reg de precisió, control de plagues, nous conreus o l’ús d’energies renovables.

La data límit de lliurament dels resums de comunicacions i de les propostes de pòsters és el 14 de maig de 2018.

Per a més informació, consulta el web del Congrés.

Descarrega aquí les Bases de la crida a comunicacions.

 
9/04/2018
Tornar