Menjador (sala d'estar)

Conferència "Patrimoni i Sostenibilitat" a càrrec de Fernando Vegas i Camilla Mileto

Imatge: 
© Fernando Vegas i Camilla Mileto

El dijous 14 d’octubre, a les 16 h, tindrà lloc la segona conferència del cicle de conferències MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, els arquitectes Fernando Vegas i Camilla Mileto impartiran la conferència “Patrimoni i sostenibilitat” a través de la plataforma Google Meet

Camilla Mileto i Fernando Vegas son doctors arquitectes i catedràtics de la Universitat Politècnica de València. Han estat professors convidats i conferenciants en diverses universitats i institucions d'Alemanya, l'Argentina, Bèlgica, la Xina, Espanya, els Estats Units, França, l'Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Portugal, el Regne Unit i Suïssa. Són directors de la Càtedra UNESCO d'Arquitectura de Terra, Cultures Constructives i Desenvolupament Sostenible. Són directors de la revista Loggia, Arquitectura & Restauració i han publicat extensament sobre aquesta disciplina. 

La seva obra arquitectònica està inspirada en la filosofia i sostenibilitat de l'arquitectura tradicional, així com les intervencions que han realitzat en projectes de restauració per a monuments de petita i gran envergadura, entre els quals hi ha l'Alhambra de Granada, la Finca Güell de Gaudí i la ciutat de Zenobia-Halabiyeh a Síria. 

La seva obra i els seus estudis de recerca han estat reconeguts amb diversos premis nacionals i internacionals, entre els quals destaquem el premi Domus, quatre premis AADIPA, cinc Premis Europa Nostra amb dos 1rs Premis de la Unió Europea al Patrimoni Cultural.


SEGUIMENT DE L'ACTE
Segueix la presentació en temps real a través de la plataforma Google Meet.

Versió per a imprimirPDF version