Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© CSCAE

Oberta la convocatòria del Premi d'Arquitectura Espanyola 2017

El Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) convoca el Premi d'Arquitectura Espanyola 2017, que té per objecte reconèixer la qualitat d'aquelles obres de nova planta o de rehabilitació d'edificis realitzades a l'Estat espanyol i finalitzades durant el bienni 2015 - 2016.

Les obres que es presentin hauran de ser proposades per alguna de les següents institucions: els Col·legis d'Arquitectes, les Reials Acadèmies de Belles Arts, les Administracions Públiques de caràcter nacional, autonòmic o local, i les Escoles Tècniques Superiors d'Arquitectura, o bé per la Comissió de Selecció del Premi, o per un mínim de quinze arquitectes. Hauran de comptar, per això, amb l'acceptació expressa dels arquitectes autors de les obres.

L'enviament de la documentació es farà a través d'un formulari a la pàgina web del CSCAE. El termini de presentació finalitzarà el 30 de juny de 2017 a les 15.00 h.

La decisió del Jurat es produirà la segona quinzena del mes de juliol i es comunicarà immediatament a l'arquitecte o arquitectes autor/s de l'obra premiada. El lliurament del Premi tindrà lloc en un acte convocat a aquest efecte.

Descarrega les bases i accedeix al formulari d'inscripció a través del web del CSCAE.


31/05/2017
Tornar