Visites comentades a l'edifici amb motiu de la renovació de la façana de plaça Nova

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per celebrar la inauguració de la renovada façana de la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Barcelona, el Col·legi ha programat una sèrie d'actes.

Les visites comentades permetran conèixer de prop la nova façana de la seu de plaça Nova i l’interior d’una de les seves plantes, la setena. En el transcurs del recorregut s'explicarà en què ha consistit el projecte d’actuació a l’edifici, que ha permès substituir una façana de 55 anys de vida, exemple del Moviment Modern, per una d’actualitzada que respecta el valor arquitectònic de la inicial però incorpora la tecnologia i les prestacions del segle XXI. La visita acabarà a l’exposició “La façana de plaça Nova: 1962 – 2018”, que presenta una selecció de documents i imatges dels diferents moments de la història de l’edifici, des de la seva construcció a l'actualitat.

Horaris de les visites
Les visites comentades es faran en grups reduïts, del dimarts dia 23 al divendres 26 de gener, a les 12 h i a les 16 h, excepte el divendres, que només es farà al migdia. Si estàs interessat, apunta't-hi omplint el formulari d'inscripció.

Altres actes de celebració
El dilluns 22 de gener a les 18 h, tindrà lloc l'acte central de celebració: la taula rodona "Conversa sobre les intervencions en els edificis del Moviment Modern", que comptarà amb la participació d’un dels arquitectes autors del projecte, Joan Maria Viader; Rafael Moneo i Albert Cuchí, membres del Jurat del Concurs; Lluís Comeron, degà del COAC; i Celestino García Braña, vicepresident de la Fundación DOCOMOMO Ibérico. Seguidament, a les 19.30 h, podrem gaudir d'un vídeomapping a la façana, amb el títol "Renovem la ciutat, construïm el futur".

Més informació
· Conversa sobre les intervencions en els edificis del Moviment Modern
· Mapping “Renovem la ciutat, construïm el futur”
· Exposició “La façana de plaça Nova: 1962 - 2018”
Versió per a imprimirPDF version