Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Adrià Goula

Visita al Centre Mèdic Psicopedagògic "Osonament"

El proper dia 25 de novembre, la Delegació d'Osona organitza una visita guiada al Centre Mèdic Psicopedagògic "Osonament". Ens acompanyaran els autors del projecte, l'equip COMAS-PONT ARQUITECTES, que han estat finalistes als Premis FAD 2017 i nominats als Premis Mies van der Rohe 2017. 

A més, a partir del dia 15 de novembre, podreu veure a l’espai expositiu de la Delegació, situat a la planta primera, el panell de l’edifici de COMAS-PONT ARQUITECTES. L’horari de la seu és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 16 h, i divendres de 9 a 14 h.

Els serveis d’atenció a persones amb malalties mentals s’unifiquen en aquest edifici composat per la repetició d’una unitat espaial de 6 m d’ample i longitud variable. El sistema constructiu econòmic i energèticament eficient, l’escala domèstica i la calidesa dels espais interiors, juntament amb l’estreta relació entre edifici i natura fan que esdevingui un edifici saludable.

Si estàs interessat en assistir a la visita guiada, cal que t'apuntis enviant un correu electrònic a vicsecretaria@coac.net.
Versió per a imprimirPDF version