Jornada de Cloenda del Congrés de les Professions

Imatge: 
Museu Marítim de Barcelona
El proper dimarts 4 de juliol tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la Jornada de Cloenda del Congrés de les Professions.

Durant l'acte, es presentaran les conclusions del Congrés organitzat per La Intercol·legial, que es va inaugurar el passat 31 de maig en el marc del saló BizBarcelona. 

L'acte comptarà amb la participació del degà del COAC, Lluís Comerón, que ha estat el president del Congrés de les Professions, així com d'Oriol Rusca, president de l’Associació La Intercol·legial i degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). També comptarem amb les intervencions de representats del Govern de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de Barcelona.

Finalment, se servirà una copa de cava, acompanyats per la música del grup Els Escarabats.


Cal inscripció prèvia 
(accés limitat a 500 persones, per ordre d’inscripció)

Descarrega aquí la invitació.


El primer Congrés de les Professions
El Congrés ha promogut la celebració de més de 100 actes en les seus de diversos col·legis professionals de Catalunya, amb sessions transversals, dinàmiques de networking i actes i jornades sectorials. L'economia del segle XXI, les cooperatives en l'exercici professional, la nova agenda urbana, les smart cities o la gestió del treball en xarxa són algunes de les temàtiques que s'hi han tractat.

L'objectiu amb què s'ha organitzat el Congrés és establir un lloc de trobada on els professionals de diferents àmbits puguin compartir coneixements i oportunitats. A més, també pretén fer divulgació de la funció dels Col·legis davant la societat, els consumidors i l'administració pública.


Organitza:


Versió per a imprimirPDF version