Propers Actes

Dibuixos d'una boca, un eriçó, un noi i una muntanya.

Presentació i sessió de debat del PEPNat i MPGM de Collserola

Imatge: 
© SCOT

El passat mes d’agost es va obrir el termini legal d’informació pública per a la consulta i presentació d’al·legacions del Pla Especial de Protecció del Medi Natural i del Paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat), així com la Modificació puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit del Parc Natural de la Serra de Collserola (MPGMCo), aprovats inicialment el passat 24 de juliol pel Consell Metropolità. Des d'aquest moment es dóna sortida a la tercera fase de participació, d'una durada de tres mesos, que finalitzarà el 10 de desembre de 2018.

Des de la SCOT, amb la col·laboració de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i l'agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AuS), volem formar part d'aquest procés. Amb aquest objectiu, organitzem conjuntament una sessió de presentació del PEPNat i MPGMCo, que tindrà lloc el dijous 29 de novembre a les 18.00 h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l'IEC. Proposem, més que una sessió informativa, un debat obert on poder contrastar els punts i les novetats que incorporen aquests plans.

L'acte comptarà amb la presència d'Antoni Farrero i Sito Alarcón, membres de la Secretaria Tècnica del PEPNat, els quals presentaran els plans conjuntament amb membres de l'equip redactor. 

L'acte és gratuït.

Versió per a imprimirPDF version