S'obre l'11a convocatòria del Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
En el marc de l'11a Biennal Internacional de Paisatge, que se celebrarà a Barcelona els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, s'obre la convocatòria del Premi de Paisatge Rosa Barba, patrocinat per la Fundació Banc Sabadell.

Poden presentar-se al Premi els projectes de paisatge construïts i projectes de planejament de paisatge aprovats, creats arreu del món entre 2015 i 2020. Un cop tancada la convocatòria, el Jurat Internacional seleccionarà 10 finalistes que presentaran els seus projectes durant la Biennal.

Hi haurà un únic premi amb una dotació econòmica de 15.000 euros, que es lliurarà durant la celebració del simposi. Els projectes seleccionats pel Jurat seran publicats en el catàleg de l'11a Biennal, mostrats en l'exposició del Premi Rosa Barba i presentats al web de l’arxiu digital de la Biennal, anomenat Paisateca.

El termini de presentació de la documentació finalitzarà el 31 de març de 2020. Per participar-hi cal omplir el formulari d'inscripció. [ATENCIÓ: el termini de presentació queda aturat durant l'estat d'alarma i quan s'acabi es reprendrà el còmput].

Per a més informació sobre la Biennal Internacional de Paisatge, clica aquí.


10/01/2020
Tornar