Nova convocatòria dels ajuts COAC per a la cooperació internacional i local

Nova convocatòria dels ajuts COAC per a la cooperació internacional i local

Imatge: 
© Llar d’infants Laafi, Burkina Faso. Albert Faus Madrid . Projecte seleccionat a la 1a Mostra d'Arquitectura Internacional.
Amb la voluntat de continuar fent visible el compromís social de l’arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes obre, per quart any, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament internacional i local relacionats amb l'arquitectura, l'urbanisme i la funció social dels arquitectes. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar un 0,7% del pressupost anual ordinari dels seus Òrgans Centrals.

Poden optar als ajuts atorgats en el marc d’aquesta convocatòria les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals. 

Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: Cooperació al desenvolupament internacional i Cooperació al desenvolupament local. Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

El sol·licitant, que ha de ser col·legiat al COAC, ha d'omplir el formulari de sol·licitud i entregar-lo, junt amb la documentació sol·licitada a les bases, a la Secretaria de qualsevol seu o delegació del COAC abans del 17 d'abril de 2015 a les 13 h.

La Junta de Govern del COAC avaluarà les sol·licituds presentades i resoldrà la convocatòria comunicant el resultat per escrit als sol·licitants a partir de juny de 2015. 

· Consulteu les bases
· Formulari d'inscripció

5/03/2015
Tornar