Taller Sense moure't del sofà a les Setmanes d'Arquitectura

Imatge: 
© Arquect
Vols conèixer la ciutat de Lleida? La de Tarragona? La de Girona? I la de Barcelona? 

Doncs vine al COAC: Amb el taller sense moure’t del sofà adreçat a infants de 6 a 10 anys i emmarcat en la programació del COAC dels “Dissabtes de cultura”, els participants podran conèixer aquestes ciutats a través de connexions virtuals. Servint-se i aprenent de les noves tecnologies, es convertiran, de la mà d’Arquect, en turistes a la recerca de semblances i diferències entre les ciutats, estudiant la seva història, estructura, models de creixement i altres singularitats, que fan de les ciutats interessants laberints on indagar, aprendre i divertir-se.

El dia 11 d’octubre, i sense moure’s de Barcelona, els infants descobriran la ciutat de Lleida,al mateix temps que els infants de Lleida descobriran Barcelona.
El dia 15 de novembre, i sense moure’s de Barcelona, els infants descobriran la ciutat de Tarragona,al mateix temps que els infants de Tarragona descobriran Barcelona.
El dia 29 de novembre, i sense moure’s de Barcelona, els infants descobriran la ciutat de Girona,al mateix temps que els infants de Girona descobriran Barcelona.

Per participar als tallers de Barcelona cal inscriure’s a activitatsculturals@coac.net 
Per participar al taller de Lleida cal inscriure’s a junta.lle@coac.net 
Per participar al taller de Tarragona cal inscriure’s a tarragona@coac.cat 
Per participar al taller de Girona cal inscriure’s a cultura.gir@coac.cat 

Aquests tallers són gratuïts i són fruit d’una idea original d'Arquitectives. Tots ells compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Les places són limitades.
 
Amb el suport de   
Versió per a imprimirPDF version