Presentació del nou Decret 67/2015

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dilluns 22 de juny de 2015, de 12 a 14 hores, tindrà lloc la jornada informativa sobre el nou Decret 67/2015, a càrrec del Sr. Jordi Sanuy Aguilar, director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. A continuació, s’obrirà un torn de preguntes on també hi participaran del Sr. Arcadi Viñas, secretari Tècnic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i del Sr. Amadeu Escriu, cap de Visats del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona, per a respondre les qüestions que hi puguin haver.

El Decret 67/2015 per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d’habitatges, mitjançant les inspeccions tècniques i el llibre de l’edifici va entrar en vigor el 27 de maig de 2015. En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb el decret.

INSCRIPCIONS OBERTES aquí
Més informació: Secretaria de l’Escola Sert (Laura). Tel. 972 41 28 96 | Correu electrònic: esert.gir@coac.cat

Programa

12:00 h Presentació del Decret 67/2015 d’Inspeccions tècniques i del llibre de l’edifici: objectius de la norma i principals canvis amb la regulació anterior.
Sr. Jordi Sanuy i Aguilar, director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge. Agència de l’Habitatge de Catalunya. Generalitat de Catalunya

13:30 h Torn obert de preguntes
Sr. Jordi Sanuy i Aguilar, director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge. Agència de l’Habitatge de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
Sr. Amadeu Escriu i Giró
Cap de Visats del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona
Sr. Arcadi Viñas i Boluda
Secretari Tècnic del Col·lefi d'Arquitectes de Catalunya

Organitza:
Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC)
Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona
Agència de l’Habitatge de Catalunya-Generalitat de Catalunya
Versió per a imprimirPDF version