Presentació del llibre 'Para Elisa'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Anirà a càrrec de Maria Almirall, representant de la Junta Directiva de la Demarcació; Enric Casanovas, arquitecte; i l'autora del llibre, Luisa González.

Posteriorment a la presentació hi haurà una interpretació musical de les peces relacionades amb la novel·la, a càrrec de Josep Domènech.

Amb aquesta novel·la, l’escriptora Luisa González ha rebut recentment el “Premio Gobierno de Cantabria 2014” i el “ XVII Premio de novela corta José María de Pereda”. 

Ara, com a reconeixement a la seva trajectòria, la Demarcació de Tarragona del COAC la convida a presentar la seva última obra.

Luisa González (Cabra del Santo Cristo, Jaén, 1967)
L’any 2003 obté el “I Premio de novela corta Fuente Agria”, amb la seva obra “Tiempos de Tregua” publicada per la Editorial Litopress, i l’any 2004 publica a la Editorial Nostrum la seva novel·la “Hielo”, després d’obtenir l’accèssit del premi CAM de novel·la curta Gabriel Sijé.

Amb la publicació d''El buscador de guacas' (Edhasa 2006) obté el reconeixement de la premsa i dels lectores i el 2010 repeteix amb aquest mateix segell i publica 'La posada de las almas', obra per la qual la premsa va denominar l'autora com “una de les veus més prometedores del panorama literari espanyol". 

Ressenya:
“Un empleat de banca, ferit sense remei pel desengany que li ha causat la sobtada fugida de la seva dona amb el seu millor amic, decideix retirar-se a viure, després d'obtenir la prejubilació a un paratge montuós i solitari, vagament situat a la zona mediterrània, amb una casa i un llac que ha descobert a Internet i que venien fascinán-lo des de fa molt de temps. La seva existència d'ermità desesperat i alcohòlic experimenta un gir el dia en què, pescant al llac, creu descobrir una sirena real. Es desencadena llavors una història tràgica que intentarà magistralment el ressorgir de l'erotisme, els deliris de la soledat i la gravitació inexorable del passat, conformant una original novela de fantasmes, plena de passió i atmosfera amb un final tan inesperat com complex i suggerent."
Versió per a imprimirPDF version