Lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2015

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El divendres 5 de juny, a les 19.30 h tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2015, per distingir les obres més significatives que s'han construït durant el 2014 en aquest àmbit territorial.

L'objectiu dels Premis és divulgar l'arquitectura més rellevant realitzada a la província de Girona, a la vegada que es reconeix l'esforç de tots els agents implicats en les obres. De les 61 obres presentades en aquesta edició, el jurat ha decidit seleccionar-ne 16, de les quals en sortirà els premis d'Arquitectura, Paisatge i Urbanisme, i Espais Efímers. Aquest any, també hi haurà el Premi Jurat de la Opinió en el qual han participat diferents agents relacionats amb el món de la cultura, la comunicació i l'empresa.

L'acte comptarà amb la participació de degà del COAC, Lluís Comerón; de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; del president de la Diputació de Girona, Joan Girault; del director General d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra; del president de la Demarcació de Girona del COAC, Narcís Reverendo; i de Pere Joan Ravetllat, memebre del Jurat d'aquest any.

Després de l'acte de lliurament de premis, tindrà lloc la inauguració de l'exposició on es podran veure totes les obres seleccionades, i que està comissariada pels arquitectes Pau Sarquella i Carmen Torres.

Versió per a imprimirPDF version