La mediació en conflictes centra el proper monogràfic de l'Agrupació de Pèrits

Imatge: 
© AAEPFC
El 6 de juliol, de 18 a 21 h, es duu a terme a la Sala d'Actes de plaça Nova el monogràfic "Davant el problema: Ens enfrontem o l'afrontem? La mediació com a gestió pacífica de conflictes", organitzat per l'Agrupació d'Arquitecte Pèrits Forenses de Catalunya (AAEPFC).

L'objectiu és explicar què és la mediació i quina utilitat té als companys que, no sent mediadors professionals, volen saber de què es tracta i quina és la tendència en matèria de Justícia actualment.

La mediació explicada per una magistrada
El monogràfic s'iniciarà amb la ponència de Raquel Alastruey Gracia, magistrada del Jutjat de 1a instància núm. 52 de Barcelona, qui explicarà les conclusions i debat sorgit a les X Jornades del Consejo General de Poder Judicial - Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de España, celebrades a Almeria el juny del 2015.

Concurs de relats curts d'arquitectes pèrits
El monogràfic del 6 de juliol té un caràcter especial, ja que serà un primer tast de les jornades sobre mediació que es faran al COAC a Barcelona el proper mes de setembre.

Així mateix, serà un acte per celebrar el resultat del I Concurs de relats curts d'arquitectes pèrits, convocat a nivell estatal. La guanyadora del tercer premi del concurs amb el relat "Abril", Iciar Sen, és arquitecta col·legiada al COAC.

Més informació i inscripcions al monogràfic
Versió per a imprimirPDF version