Propers Actes

Jornada de debat: PDU de reordenació de l'àmbit del CRT de Salou

Imatge: 
PDU de reordenació de l’àmbit del CRT de Vila-seca i Salou
Aquesta jornada tècnica, que es durà a terme el dissabte 14 de novembre a les 9.30 h, vol establir un debat en ocasió del període d’informació pública de l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de reordenació de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, en base al document aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona el 31 de juliol de 2015.

L’acte és fruit d’una iniciativa intercol·legial i comptarà amb la participació d'Agustí Serra Monté, Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, així com amb la intervenció d’altres ponents. Es tancarà l’acte amb una taula rodona i debat obert a tots els assistents.

La jornada tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Tarragona de Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (c. Escrivanies Velles, 6). Per assistir-hi, cal inscriure's a través d'algun dels col·legis professionals organitzadors. 

Organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Industrials, el Col·legi d'Economistes, el Col·legi d'Enginyers de canals camins i ports, i el Col·legi de Geògrafs.

Descarrega el targetó

PROGRAMA:

09:30 Agustí Serra. Presentació del PDU de reordenació de l’àmbit del CRT de Vila-seca i Salou

10:15 Luis Maestre, enginyer industrial
10:45 Jordi Sardà, arquitecte
11:15 Joaquim Margalef, economista

11:45 Descans

12:00 Josep Oliveras, geògraf
12:30 Jordi Julià Sort, enginyer de camins, canals i ports
13:00 Taula rodona i debat

Versió per a imprimirPDF version