Jornada al Camp de Tarragona: PortAventura i el Centre Recreatiu i Turístic, 25 anys

Imatge: 
© Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC)
L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) ha organitzat una sortida al Camp de Tarragona prevista per al dissabte 29 de novembre  i coordinada per Pilar Carbassa Torres, col·laboradora i membre de l'AAUC.

Se sortirà en autocar des de Barcelona (a la plaça Ramon Berenguer) per anar fins el Centre de Convencions del Parc, a Tarragona, on s'explicaran les tendències i context de la indústria de l'oci, les fitxes urbanístiques, el modeldel Parc, etc.
 
De 12 a 14 h es visitarà el Centre Recreatiu i Turístic per, finalment, fer un dinar-debat amb la participació d'arquitectes de Vila-seca i Salou. Consulteu el programa complet aquí.

El preu de la visita per a agrupats i menors de 40 anys no agrupats és de 10 € per reservar l'autocar des de Barcelona, 4 € per a l'autocar a la visita del Centre Recreatiu Turístic i 25 € pel dinar. El preu dels no agrupats és de 15 € per a l'autocar des de Barcelona, 8 € per a l'autocar de la visita i 25 € del dinar.

Les places són limitades i cal formalitzar la inscrpció abans del dilluns 24 de novembre a les 15 h. És indispensable omplir una butlleta per a cada un dels inscrits. 
Versió per a imprimirPDF version