II Fòrum d’Inversió del COAC

II Fòrum d’Inversió del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i BCN Business Angels coorganitzen el II Fòrum d'Inversió del COAC i el 83è de BCN Business Angels, que tindrà lloc el dimecres 15 d'octubre a les 17 h a la sala d'actes de la seu de plaça Nova del COAC.

Si ets inversor:
D'una banda, el Fòrum està adreçat a inversors privats interessats en participar en projectes del sector i disposats a invertir a partir de 25.000 euros. Apunta't aquí!

Si ets emprenedor:
Per una altra banda, el Fòrum també s'adreça a emprenedors amb projectes relacionats amb les smart cities, energies netes, eficiència energètica i estalvi energètic, emmagatzematge d'energia, mobilitat, infraestructures, tractament d'aigües i residus... que estiguin buscant finançament per part d'inversors privats per import superior a 50.000 euros. Presenta el teu projecte aquífins el 19 de setembre!

Programa
L'acte comptarà amb la participació de Mercè Franquesa, Directora General del COAC, Antoni Sala, Conseller Delegat de BCN Business Angels; Conxa Oliu, Directora de Sabadell Professional i BStartup; David Sabatés, Xarxa COAC Inversió.

La presentació de projectes empresarials, amb una durada prevista de dues hores, finalitzarà amb un còctel i networking entre els assistents.

Per a més informació, pots enviar un correu a emprenedoria@coac.net o trucar al telèfon 93 306 78 38.

 

 

Organitzat per:
                          

Amb la col·laboració de:


                                           

4/09/2014
Tornar