II Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni

II Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni

Imatge: 
AADIPA © Ferran Mateo

El 12 de juny tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la II Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA: "L'arquitectura de la primera meitat del segle XX", organitzada per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Docomomo Ibérico.

Les ponències i intervencions de la jornada giraran entorn del tema “L’arquitectura de la primera meitat del segle XX” i comptaran amb el Marroc com a país convidat. La Biennal culminarà amb la cerimònia de lliurament del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.

Es prega confirmació d'assistència a biennial@eu-architecturalheritage.org.


La segona edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA, va tancar el període d'inscripció el passat 24 d'abril amb una participació internacional quatre vegades més gran que en la seva primera convocatòria. El nombre de projectes inscrits, arriba als gairebé 200, incloent despatxos de 25 països diferents.

El jurat està format per prestigiosos experts internacionals en l’àmbit de la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. En la categoria d'Intervenció en el patrimoni construït, els arquitectes Antón Capitel, Toni Gironés i Malgorzata Rozbicka avaluaran 117 projectes. En la categoria d'Espais Exteriors, els experts Joaquín Pérez, Jose Luís Infanzón i Giuseppe Lonetti analitzaran 32 propostes. En la categoria de Planejament, els professionals Antoni Vilanova, Sonia Puente Landázuri i Cristopher Graz avaluaran 8 projectes i en la categoria de Divulgació, Raquel Lacuesta i Miguel Ángel Troitiño estudiaran 27 obres.

Consulteu el programa de l'acte aquí.


Versió per a imprimirPDF version