Festa patronal 2015 - demarcació de Tarragona del COAC

Imatge: 
agua_architects
El divendres 17 de juliol de 2015 es durà a terme a la seu de la Demarcació de Tarragona del COAC la celebració de la festa patronal.

A dos quarts de vuit del vespre, després de la benvinguda per part del president de la Demarcació, Joan Tous, i del degà de COAC, Lluís Comerón, es signarà el conveni de cessió de l’arxiu professional de Josep Ferrer Bosch i tindrà lloc una xerrada a càrrec d’aquest arquitecte. Seguidament, es farà un homenatge als arquitectes que porten 25 anys com a col•legiats a la Demarcació. El tancament de l’acte anirà a càrrec  de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

A continuació el restaurant Barhaus servirà un sopar a tots els assistents. Els col•legiats que vulgueu assistir al sopar —sols o amb acompanyant— us heu d’inscriure abans de dimarts 14 de juliol. Feu la vostra inscripció aquí.

El sopar compta amb el patrocini de les seguents empreses: EPSON, EURONIT FACHADAS Y CUBIERTAS SL, CERRALSA, CONSTRUCCIONS MCV VELARDE SL, MANSER, FERRÉ CONSTRUCTORA, MANUMISSIO 2005 SL, EXTERIOR SOSTENIBLE, CONSTRUCCIONS JOSEP ARENAS SL, KNAUF, ANTONIO VEGA CONSTRUCTOR, TECHNAL, GCD VANGUARDIA I DISSENY SL, RUBAU TARRÉS SAU, URCOTEX, JPC FUSTERS SCP, TQ TECNOL SA, RECOP.

Consulteu el targetó amb el programa de la festa patronal.

Versió per a imprimirPDF version