Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició Jujol Arquitecte

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Dins dels actes vinculats amb el Dia Mundial de l’Arquitectura s’inaugura, el dilluns 6 d'octubre a les 19 h a l’Altell del COAC, l’exposició Jujol Arquitecte. A la mostra podrem veure de forma excepcional  una selecció de plànols i dibuixos originals de l’arquitecte dipositats a l’Arxiu Històric del COAC, sumat a d’altres aportats per l’Arxiv Jvjol,  i que caracteritzen l’obra més interessant d’aquest professional.

La mostra per una part serà molt didàctica, il·lustrant globalment l’obra de Jujol a partir de 25 plafons mòbils. A més a més, vol donar a conèixer tant aquells plànols i dibuixos originals més coneguts com els projectes de Casa Negre i la Torre de la Creu a Sant Joan Despí o la Casa Planells i la font monumental de la plaça d’Espanya a Barcelona, amb alguns de més inèdits com els vitralls que Jujol va fer per a l’església de Vistabella, o els dibuixos de la Casa Bofarull a Els Pallaresos, que completaran una visió rica i àmplia de la seva important obra professional.

‘Jujol Arquitecte’ serà la primera d’una sèrie d’exposicions amb material custodiat per l’Arxiu Històric que donarà a conèixer el ric patrimoni documental del COAC. Es podrà visitar a l’Altell del COAC del 7 al 30 d’octubre.

Versió per a imprimirPDF version