Exposició del Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba i l’Exposició internacional de projectes universitaris d’escoles d’arquitectura i paisatge

Imatge: 
© 8a Biennal internacional del paisatge
Exposició del Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba

Aquesta exposició recull els projectes seleccionats i finalistes del Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, la convocatòria més prestigiosa del seu gènereiun dels esdeveniments més destacats de la Biennal Internacional de Paisatge que reuneix els projectes d’intervenció en el paisatge més importants realitzats a arreu del món en els darrers cinc anys. 
L’exposició mostra una selecció de gairebé cinc centes obres presentades al premi i recollides en 4 categories Transició, Regeneració, Articulació i Interesecció. 

Exposició internacional de projectes universitaris d’escoles d’arquitectura i paisatge 

Un any més, s'ha realitzat, en paral·lel a la 8ª Biennal Internacional de Paisatge, l’Exposició internacional de projectes universitaris d’escoles d’arquitectura i paisatge, amb l’objectiu de contribuir a l’enriquiment del debat sobre el paisatgisme i la seva ensenyança. 
L’exposició presenta una selecció de 733 projectes elaborats durant els últims dos anys, representatius del treball d’investigació i projectes de paisatge realitzats per 94 escoles d’arreu del món, i 101 corresponents a 35 diferents països. 
Els projectes seleccionats fan especial èmfasi en la temàtica del paisatge en el seu sentit més ampli, passant des de l’ecologia fins a temàtiques relacionades amb l’espai públic urbà.

La inauguració de les dues exposicions està prevista pel dijous 25 de setembre a les 20.30h a la sala d'Actes del COAC, conjuntament amb l'exposició "Barcelona Glòries: Dialogue and Transformation”
Versió per a imprimirPDF version