Espai empresa "DCal, ecologia + estalvi + garantia"

Imatge: 
@ Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació del Vallès del COAC, conjuntament amb la Delegació del Vallès Occidental del CAATEEB, organitzen per a l'1 d'octubre, l'Espai Empresa "DCal, ecologia + estalvi + garantia", a càrrec de DCal, empresa especialitzada en l'extracció i tracte de la calç.

La ponència anirà a càrrec de Susagna Martínez, Product Manager de DCal.

DCal, ecologia + estalvi + garantia
Dcal by Ciaries SLU neix del grup Comercial e Industrial Aries SA. Des de 1952 a Ciaries ens dediquem a l'extracció i tracte de la calç aèria que obtenim de les nostres pròpies canteres. Als darrers anys, hem desenvolupat una nova línea de treball on facilitem la manipulació de la calç perquè l’aplicador pugui utilitzar-la a les obres amb la màxima comoditat i garantia.

Dcal elabora productes 100% a base de calç aèria, amb l’objectiu de proporcionar un producte a l’estil més tradicional, amb un procés totalment innovador.

L’actual gamma de productes consta de pasta de calç aèria envellida, morter de calç amb àrid gros, morter de calç amb àrid fi i morter de calç amb àrid extrafí, per un acabat totalment llis. Els productes d'enlluïment també els tenim en varis colors, de manera que amb un sol producte, rehabilitem una façana i li donem color, estalviant cost en materials, temps i ma d’obra.

Els productes de DCal són la solució definitiva pels problemes d'humitat. Amb un sol producte de molt fàcil aplicació, s'eliminen olors, taques i futurs problemes per condensació o capilaritat. No requereix manteniment.

Dcal ofereix productes innovadors, econòmics, amb resultats garantits, fàcil aplicació i amb un llistat inesgotable de valors afegits. 
Versió per a imprimirPDF version