Concurs Separadors Firantoni 2015, organitzat per l'AJAC

Aquest dissabte dia 13 de juny se celebrarà la tercera edició del Firantoni, la mostra de comerç i serveis del barri de Sant Antoni.

En aquesta fira hi haurà estands de diferents establiments associats a Sant Antoni Comerç: botigues dels carrers, parades del Mercat d'Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre de Sant Antoni.

La mostra començarà a les 10 del matí i durarà fins a les 9 del vespre. Durant tot el dia hi haurà activitats complementàries d'animació per a infants i per adults. Vegeu l'agenda.

A les 13 h està previst el lliurament de premis del concurs eXSperiències de Separadors Firantoni 2015, organitzat per l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) del Col·legi d'Arquitectes.

Els estands de Firantoni surten dels tres projectes guanyadors del concurs:

· TRANS, d’Elena Castellà, Anaïs Bas, Irati Ezeiza i Irene Puig
· TEIXINT TRANSPARÈNCIES, de Mireia Martín i Albert Montilla
· ZIG-ZAG, Josep Fernandez

Els materials per a realitzar els estands han estat cedits per les empreses SACYR i COPCISA que realitzen les obres de reforma del Mercat de Sant Antoni. 

El jurat del concurs està compost per representants de l’AJAC, el COAC, la federació de comerciants del barri de Sant Antoni (SAC), la UTE per a la construcció del mercat de Sant Antoni i un exguanyador de l’edició dels separadors de Firantoni 2014.

Més informació

 

Versió per a imprimirPDF version