Concurs Internacional d’Arquitectura per al nou Camp Nou i el nou Palau Blaugrana

Imatge: 
© Futbol Club Barcelona

El 8 de juny s'ha presentat al COAC el Concurs Internacional d’Arquitectura per al nou Camp Nou i el nou Palau Blaugrana. En el transcurs de l'acte, a càrrec de Jordi Moix, secretari de la Junta Directiva del FCB i responsable de patrimoni, i de l'arquitecte Bill Mannarelli, project manager del Nou Espai Barça, s'han explicat les bases del concurs i s'ha respost als dubtes dels col·legiats. 

Ja estan publicats al web del FC Barcelona els Plec de Bases, que podeu consultar aquí.

El jurat està integrat per cinc membres del FC Barcelona, quatre membres de la Junta Directiva i un arquitecte; tres membres del Col·legi d’Arquitectes; i un de l’Ajuntament de Barcelona. A més, hi ha una comissió tècnica formada per nou membres, set del Club i dos del Col·legi d’Arquitectes.

En la primera volta, que s’allargarà fins al mes de juliol, es farà la fase de prequalificació dels diferents equips, a partir del plec de bases amb regles i criteris per a la selecció. Del 5 de juny al 6 de juliol estarà obert el període d’entrega d’informació de prequalificació dels equips i durant els mesos de juliol i agost tindrà lloc la revisió per la comissió tècnica i la selecció dels finalistes pel jurat.

A partir del mes d’agost i fins al mes de desembre, tindrà lloc la segona volta, el concurs d’idees. Les propostes seran revisades per la comissió tècnica i al mes de desembre està previst que el jurat anunciï els guanyadors dels dos concursos. 

Veure vídeo de l'acte:

Versió per a imprimirPDF version