Cicle “Debat a bat”: Antoni Martí + Ianua Arquitectures

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El divendres 29 de maig, a les 20 h, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Demarcació de Lleida la conferència a càrrec dels arquitectes Antoni Martí i ianua arquitectures, on exposaran la seva obra recent. La conferència s’emmarca dins del cicle de conferències “Debat a bat: obra recent” d’arquitectes de la Demarcació de Lleida.

ANTONI MARTÍ I FALIP “IDEES, TEXTURES I TESSITURES”

Antoni Martí i Falip és arquitecte per l’ETSAB (1986) amb despatx professional a Cervera, on desenvolupa treballs d’edificació pública i privada, planificació i gestió urbanística, rehabilitació en patrimoni arquitectònic construït i en nuclis històrics. Va rebre el Premi Medi Ambient 2006 del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya per l’obra Les Obagues - Ecocentre de la Plana de Lleida.

IANUA ARQUITECTURES “INTERVENCIÓ MÍNIMA”

Ianua Arquitectures és un estudi format l’any 2007 pels arquitectes titulats per l’ETSAB Núria Laplaza, Mercè Manonelles i Xavier Solans, amb seu a Lleida i especialitzat en restauració i rehabilitació. Actualment treballen en diferents projectes amb diferents escales d’actuació, amb la voluntat de mantenir uns criteris clars de respecte a l’edifici i als seus valors, integració d’allò ja existent i del que es vol construir, equilibri entre l’actuació i el resultat que s’espera. Durant la seva conferència a Lleida explicaran diversos exemples de com es poden resoldre grans temes amb solucions senzilles.

Versió per a imprimirPDF version