Conferència MSA - Import Wallonie Bruxelles

Imatge: 
© MSA
La Demarcació de Tarragona del COAC et convida a la conferència MSA - Import Wallonie Bruxelles, que es farà el pròxim dimarts 3 de desembre de 2019 a les 19.30h a la Sala d'actes de la Demarcació.

La Conferència anirà a càrrec de l'equip d'arquitectura Belga MSA on, entre d'altres obres  ens explicaran  el projecte Logements Navez, que recentment ha rebut el premi Mies per arquitectes emergents.
Presentarà l’acte Xavier Bustos i Nicola Regusci (Cities Connection Project)

A continuació  es servirà un refrigeri de cerveses belgues a tots els assistents.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a tarragona@coac.cat. Preu 18€.


Aquesta conferència s'emmarca en el CICLE IMPORT WALLONIE BRUXELLES,  una iniciativa que acull diverses ponències, un viatge i una exposició. L'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " es pot veure del 5 de setembre de 2019 al 15 de gener de 2020,  a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 40 projectes d'arquitectura, 20 d'ells a Brussel·les i 20 a Barcelona, que per la seva situació, tipologia i programa es poden considerar re-activadors de ciutat.

En aquesta edició “Cities Connection Project” explora la regió de Wallonie-Bruxelles i treballa sobre la idea de projectes re-activadors de la ciutat, entenent l’arquitectura dels equipaments públics (culturals, docents, usos mixts, espais públics…) com a cohesionadors socials d’especial importància en zones amb un cert nivell de degradació urbana, mitjançant edificis nous en alguns casos, recuperant edificis existents en d’altres, temàtica molt actual a les dues ciutats per la seva tradició arquitectònica en la renovació urbana, generant un espai compartit de reflexió


Versió per a imprimirPDF version