Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Barcelona +sostenible. Participa-hi!

Adhereix-te al Pla d'Acció del COAC: sigues sostenible!

Imatge: 
© Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022
La Demarcació de Barcelona ha aprovat l’actualització del Pla d’Acció de Sostenibilitat per a l’any 2019, dins del marc de l’adhesió del COAC al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del 2017, el COAC subscriu aquest Compromís mitjançant un Pla d’Acció que inclou les actuacions que el Col·legi realitza per anar cap a un model de ciutat més sostenible, i convida els col·legiats a millorar la sostenibilitat dels seus despatxos, unint-se a aquest Pla.

Uneix-te al Compromís i sigues sostenible!
Els arquitectes col·legiats i societats de Barcelona ciutat que vulguin unir-se i aportar el seu gra de sorra, reduint la petjada ecològica, poden apuntar-se a alguna de les següents accions o proposar-ne d'altres:

· Estalvi i eficiència energètica: Reduir l’impacte ambiental i el consum dels edificis i prioritzar energies netes i renovables.
· Ambientalització de l'oficina: Minimitzar la generació de residus i fomentar la recollida selectiva, o introduir criteris de mobilitat sostenible.
· Responsabilitat social: Impulsar i garantir una arquitectura de qualitat, excel·lència del disseny urbà i accessibilitat universal als edificis i espais de concurrència pública.
· Formació: Participar a les formacions que s'ofereixen des del COAC relacionades amb la sostenibilitat.

Avantatges per als arquitectes
Els col·legiats que implementin alguna d'aquestes accions i s'adhereixin al Pla abans del 30 de juny, com a reconeixement al seu compromís i contribució a la sostenibilitat de Barcelona, gaudiran de la reducció del 10% en el preu públic de recollida de residus per a l'exercici del 2020. A més, si són usuaris dels Punts Verds de Zona de Barcelona podran sol·licitar la Targeta Verda.

Inscriu-te abans del 30 de juny!
Omple el formulari de l'Ajuntament per adherir-te al Pla

El COAC, compromès amb la sostenibilitat
El Col·legi es va sumar al Compromís per la Sostenibilitat amb la voluntat de contribuir a que la ciutat pugui assolir l’status de sostenible, global, oberta, cohesionada i eficient energèticament. Aquesta acció se suma a altres mesures implementades al COAC des de fa anys. La renovació de la façana de la seu de plaça Nova, l’elaboració d’un Pla Director Patrimonial dels edificis del Col·legi i la creació del web renovaciourbana.cat són alguns dels elements més destacats que responen a aquesta línia de treball.

Consulta el Pla d'Acció B+S del COAC.
3/06/2019
Tornar