Cicle de cinema familiar: Wall-E i taller col·laboratiu

Imatge: 
© Walt Disney Pictures / Pixar Animation Studios
El COAC vol apropar al públic familiar el paper de l’arquitectura i l’urbanisme en la vida de les persones. El canal escollit per fer-ho són dues pel·lícules d’animació que introdueixen la mainada en noves formes de repensar l’entorn: Wall-E i Zootròpolis, pel·lícules per a tots els públics que es projectaran al COAC en el marc de la Setmana d'Arquitectura.

Wall-E, de la factoria Pixar, planteja la necessitat de trobar nous patrons de consum. Wall-E és un robot que s’encarrega de netejar les escombraries que cobreixen el planeta Terra després que aquest fos devastat per la poca cura que va fer d’ell l’ésser humà. Ara, aquests es veuen obligats a viure resguardats i amb reduïda mobilitat assistida per tecnologia.

La projecció, que tindrà lloc els dies 12 i 19 de maig a les 10.30 h, anirà acompanyada d’un taller de construcció d’una ciutat de manera col·laborativa, que sensibilitzarà i encoratjarà els nens i nenes a integrar la tecnologia i els materials biodegradables per reduir l’impacte ambiental de les noves construccions. S’experimentarà amb diferents materials residuals i reciclats de Ciutat Vella intervinguts amb eines de fabricació digital. 

Recomanem a les families aportar altres materials per construir una ciutat més completa i autèntica, com bricks de totes les mides, tubs de cartró (wc, cuina), envasos làctics (begudes de iogurt, iogurts,...), malles de fruita, ampolles d'aigua, plàstic de llaunes de refresc, safates d'alimentació (polipropileno), cd's... Tots els materials han d'estar nets. 

Cal inscripció prèvia.

Taller concebut i realitzat per Drap-Art.

D'altra banda, la pel·lícula Zootròpolis es projectarà el divendres 18 de maig.Activitat patrocinada per:
    
Versió per a imprimirPDF version