El COAC participa en la nova exposició del Centre d'Arts Digitals Ideal de Barcelona

Imatge: 
Autor: F. Català-Roca. Estació de França, 1950 © Fons Fotogràfic F. Català-Roca - Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

L’Arxiu Històric del COAC participa a l’exposició ‘Barcelona. Memòria fotogràfica’, que el Centre d'Arts Digital Ideal de Barcelona inaugura el proper 30 de setembre. Es tracta d’una mostra que se submergeix en la Barcelona dels anys 50 i 60 a partir d’imatges d’alguns dels fotògrafs més reconeguts del país convertides en projeccions de gran format, amb 1.000 m2 de pantalla.

El fotògraf Francesc Català-Roca, el fons del qual es conserva a l’Arxiu Històric del COAC, és un dels protagonistes de l’exposició de l’Ideal, que exposarà algunes de les seves imatges més emblemàtiques. 

A les fotografies prestades per l’Arxiu del COAC s’hi han de sumar altres instantànies de Xavier Miserachs, Oriol Maspons, Colita, Leopoldo Pomés i Joana Biarnés, que completen l’exposició i permeten passejar-se per indrets tan singulars com el Port de Barcelona, Les Rambles, Montjuïc o el terrat de La Pedrera. Més d'un centenar de fotografies reconvertides en peces immersives de gran format a 360º, realitat virtual i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial.

L’exposició, que es podrà veure fins al 10 de gener de 2021, comptarà amb la publicació d’un catàleg propi i la distribució d’elements de merxandatge.

30/09/2020
Tornar