Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Freepik

El COAC s’adhereix al decàleg per la igualtat de gènere de la Intercol·legial

La Junta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va aprovar el passat 15 de maig l’adhesió del COAC al decàleg de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.


Sota el nom  “El nostre clam per la igualtat”, el document recull 10 recomanacions per garantir un tracte equitatiu entre homes i dones dins el món professional i eliminar la discriminació per raó de gènere, en sintonia amb altres associacions i moviments feministes.

En aquesta línia, el COAC es compromet a garantir la presència de dones col·legiades dins els òrgans de govern, evitar la discriminació salarial i superar la divisió de rols entre homes i dones, així com promoure l’ús d’un llenguatge no sexista i afavorir la comunicació inclusiva. També es compromet a actuar contra la violència de gènere i a impulsar diverses accions de sensibilització davant aquestes situacions.

L’objectiu és que aquest decàleg viu i en construcció sigui un full de ruta obert que s’incorpori i es desenvolupi dins de l’agenda dels col·legis professionals com a element transformador, cap a una vida professional que defensi i valori l’aportació de les dones i sigui un motor d’evolució cap a una societat més justa i equitativa.

Consulta els 10 punts del decàleg “El nostre clam per la igualtat”.

12/07/2019
Tornar