Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© LaCol Arquitectes

LaCol, Premi Ciutat de Barcelona d’arquitectura 2019

El passat 14 de febrer, LaCol Arquitectes va recollir el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’Arquitectura i Urbanisme per la cooperativa d’habitatges ‘La Borda’, situat a Can Batlló, al barri de Sants, i que avui és l’edifici construït amb fusta més alt d’Espanya..

L’alta qualitat arquitectònica i el procés col·laboratiu i alternatiu a les lògiques imperants del mercat han estat els principals motius pels quals l’Ajuntament de Barcelona els ha atorgat aquesta distinció. I és que aquesta iniciativa es diferencia de l’arquitectura tradicional per diversos motius: es tracta d’un edifici construït amb estructures de fusta, habitatges modulars i amb formes de convivència que promouen la interrelació entre veïns i veïnes.

El projecte es va posar en marxa el 2012 i, segons La Col, busca un repartiment just del treball domèstic i de cures, una manera d’estar i fer en comú que encarni els valors de l’economia feminista i de l’economia social i solidària.

Els premis Ciutat de Barcelona
Anualment, sota l’organització de l’Institut de Cultura, l’Ajuntament convoca els Premis Ciutat de Barcelona, que tenen com a objectiu reconèixer i premiar la creació, la investigació i la producció cultural de qualitat realitzada a Barcelona. Entre els guardonats hi trobem artistes i creadors de vint disciplines diferente, entre els quals enguany hi ha la cantant Rosalía, Josep Pedrals o Mario Cuenca Sandoval.

15/02/2019
Tornar