Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Fundació Catalunya Cultura

La Fundació Catalunya Cultura selecciona la Biennal del Paisatge per formar part de #LaLlotja2018

El Comitè d’Avaluació de La Llotja de Projectes de la Fundació Catalunya Cultura ha resolt la convocatòria 2018 seleccionant la Biennal del Paisatge de Barcelona entre els projectes que formaran part de la present edició.

L’objectiu de la Llotja de Projectes és detectar projectes culturals singulars, innovadors i amb una alta capacitat de generar impacte social i territorial per a capacitar-los i empoderar-los per accedir a finançament privat. Les empreses i filantrops accedeixen a la Llotja de Projectes per a trobar projectes culturals d’altíssima qualitat i gran projecció.

La Biennal Europea del Paisatge, una fita imprescindible
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Màster d’Arquitectura del Paisatge de la UPC organitzen, des de 1999, la Biennal Europea de Paisatge. Aquesta iniciativa situa a Barcelona com la capital internacional de l’arquitectura del paisatge a través d’una proposta d’activitats única.

La Biennal busca difondre, donar visibilitat i reconeixement de projectes i creadors d’aquesta disciplina que, malgrat minoritària, gaudeix de gran capacitat d’impacte. La Biennal expressa la voluntat d’aprofundir i debatre la intervenció al paisatge, tant des de l’arquitectura del paisatge, com des d’altres camps disciplinaris vinculats amb el seu estudi i evolució.

En la seva dècima edició, el simposi de la Biennal Europea del Paisatge se celebrarà al Petit Palau de la Música els dies 26, 27 i 28 de setembre 2018. Així mateix, durant aquests dies hi haurà conferències, presentacions dels finalistes per al Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, ponències i taules rodones.
26/04/2018
Tornar