Assumpció Puig i Sonia Puente

L’Escola Sert, accessible per als arquitectes asturians

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes d'Astùries (COAA)
La degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, i la degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Astúries (COAA), Sonia Puente, van signar un acord de col·laboració que permetrà que el COAA incorpori a la seva oferta de formació els cursos i activitats formatives organitzades per l’Escola Sert, tant en la modalitat de vídeoaula com online.

Aquesta col·laboració se suma a les ja impulsades amb altres col·legis d’arquitectes, com el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) i el Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV), amb l'objectiu d'oferir una oferta formativa àmplia i de qualitat, que contempli la diversificació de perfils. 

El valor de l’Escola Sert, reconegut a l’Estat
Amb la signatura d’aquest conveni, es posa de manifest el reconeixement a la qualitat i el valor afegit dels cursos i activitats que realitza l’Escola Sert. En aquest sentit, el centre de formació contínua del COAC s'ha consolidat com un pol de coneixement en el sector, des del qual es catalitzen processos de desenvolupament professional continu, sostingut en dos pilars fonamentals: la pràctica professional i la formació d’especialització.
18/07/2018
Tornar