Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Shutterstock

El COAC i el Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” presenten: Com la renovació urbana millora la vida de les persones?

Tots somiem amb ciutats més sostenibles, tecnològiques, saludables i empàtiques amb els seus habitants, però l’estat actual dels nostres espais públics i privats es troba lluny de satisfer les necessitats de les generacions presents i futures.

Per això, sota el títol Com la renovació urbana millora la vida de les persones?, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Obra Social “la Caixa” organitzen el pròxim dilluns 17 de desembre, a les 18.30 h, en el Palau Macaya, una conversa pluridisciplinària sobre els beneficis de la renovació urbana en el dia a dia dels ciutadans.

El debat, moderat per Manel Vallribera, arquitecte i urbanista, comptarà amb la participació de Vicente Guallart, director de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya; Zaida Muxí, directora d'Urbanisme de Santa Coloma de Gramenet; Mark Nieuwenhuijsen, director de la Iniciativa de Planificació Urbana, Medi Ambient i Salut d'ISGlobal; i Isabel Granell, directora de l’Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de les comarques de Girona. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Marc Riera, president de la Demarcació de Girona del COAC, i Josep Ollé, director del Palau Macaya.

La consolidació de les noves tecnologies, la perspectiva de gènere en el disseny de les ciutats o l’impacte de l’edificació sobre la salut de les persones seran alguns dels temes que la conversa posarà sobre la taula.

Inscripcions.

Organitza:

        

 

 

Versió per a imprimirPDF version