Fusta Constructiva

El COAC participa en el 3r Congrés de Fusta Constructiva

Imatge: 
© 3r Congrés de Fusta Constructiva
El COAC participa en el 3r Congrés de Fusta Constructiva, organitzat pel Gremi Fusta i Moble sota el lema "Enamorades de la fusta. Persones, idees, habitat".

L'acte, que compta també amb la col·laboració de Profusta i Unemadera, tindrà lloc el proper divendres 14 de febrer a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

La construcció sostenible amb fusta és una realitat al nostre país, amb una demanda creixent tant a nivell professional com a nivell social. L'objectiu de la jornada és reunir tot el coneixement actual i les novetats sobre la construcció amb fusta, i esdevenir una oportunitat de contacte entre ponents, expositors, participants i visitants.

Comitè Científic
El Comitè Científic està format per Jorge Blasco, arquitecte i professor del Departament d'Estructures de l'ETSAB; Miquel Sitjà, president de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC; Miquel Escobar, arquitecte tècnic especialitzat en bioconstrucció; i Miquel Vilaró, arquitecte tècnic especialista en arquitectura bioclimàtica.

Activitats paral·leles
En paral·lel al Congrés, s'ha organitzat un taller de construcció en bambú, que se celebrarà a l'ETSAB els dies 12 i 13 de febrer.

Més informació
Per a informació més detallada, consulta el programa del Congrés.
Inscripcions al web fustaconstructiva.cat.
7/02/2020
Tornar