Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Col·lecció fitxes descriptives. Mobiliari. Arqueta
Imatge: 
Fons Domènech i Montaner. Arxiu Històric © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’Arxiu Històric del COAC finalitza la catalogació de la segona donació del Fons Domènech i Montaner

L’Arxiu Històric del COAC ha finalitzat la catalogació d’una segona donació del fons documental de Lluís Domènech i Montaner realitzada pel seu besnét Lluís Domènech i Girbau a finals de 2014.

Entre els documents donats, hi trobem un exemplar en fascicles de "Historia General del Arte" i la monografia "Fortuny", ambdues publicades per l’editorial Montaner i Simon, les quals han estat transferides a la Biblioteca del COAC.

A l’Arxiu Històric s’hi han incorporat, seguint els principis d’origen i procedència, documents tals com un carnet de notes diverses, retrats, correspondència original, un seguit de fitxes descriptives, postals, material relacionat amb l’editorial Montaner i Simon, fotografies d’època, tant de diverses obres de Domènech i Montaner com de fotografia col·leccionada pel propi arquitecte.

Destaca un àlbum de l’editorial Montaner i Simon amb il·lustracions originals d’Apel·les Mestres, Arturo Mélida i el propi Domènech i Montaner.

Finalment, hi ha un seguit de documentació posterior a la mort de l’arquitecte que s’ha considerat important de mantenir al fons de l’arquitecte com a documentació relacionada, per a fins d’investigació.

31/10/2016
Tornar