Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Fons Català-Roca

Visita a la casa pairal de José Antonio Coderch a Espolla

La Delegació de l’Alt Empordà del COAC ha organitzat, en el marc de l'exposició "Vers una tradició viva. José Antonio Coderch", una visita a la Casa Pairal Coderch a Espolla, obra del mateix arquitecte, el dijous 20 de juliol, després de la inauguració de l’exposició.

La casa pairal de Coderch a Espolla, Mas del Puig, és una antiga casa medieval que l’arquitecte recupera l’any 1964. Es tracta d’un mas amb una porxada d’arcades de pedra a la façana de llevant que, durant molts anys, va ser el lloc de repòs i estudi de l’arquitecte.

Sobre el mas, Coderch ens diu "Aquesta casa de la gent gran, que vaig poder recuperar fa 14 anys, va ser restaurada respectant al màxim l'edifici. Mentre realitzàvem les obres va existir una mena de diàleg amb ell, i els seus grunyits i queixes ens van ajudar molt per tractar-lo amb el degut respecte. Va ser una obra molt llarga per les seves dificultats, per la nostra falta d'experiència en restauracions i naturalment per dificultats de finançament".

Totes les persones interessades a participar en aquesta activitat s'han d'inscriure al correu electrònic cultura.gir@coac.cat, indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.

Places limitades.

Versió per a imprimirPDF version