Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Viatge a Zürich 2017

  La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Zürich els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2017. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.PROGRAMA Divendres 3 de novembre Matí

  Des de: 3 novembre 2017 - Fins: 5 novembre 2017

 • Viatge a la Comunitat Valenciana amb motiu del XL Curset de Patrimoni

  L’Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, com cada any, un viatge relacionat amb la temàtica del Curset.

  Des de: 12 octubre 2017 - Fins: 15 octubre 2017

 • Pedalada Olímpica

  Enguany se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i l’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC), conjuntament amb Arquinfad, ha organitzat per al proper dissabte 7 d’octubre una sortida que té com a objectiu comprovar sobre el terreny els canvis que les obres van suposar per a la ciutat.

  Día: 7 octubre 2017 10:00 h

 • La segona edició de l’Arquitectour Girona descobrirà el Cadaqués de Peter Harnden i Lanfranco Bombelli

  Després de l’èxit de la primera edició de l’Arquitectour Girona on es van visitar edificis de Girona i Figueres, el pròxim 7 d’octubre s’ha programat el segon Arquitectour Girona, que oferirà una ruta per sis edificis emblemàtics dels arquitectes Peter Harnden i Lanfranco Bombelli a Cadaqués.

  Día: 7 octubre 2017 De 10 a 14 hores

 • Visita a la fàbrica "La Blava", de Roda de Ter

  El proper 29 de setembre tindrem la possibilitat de passejar per dins de la fàbrica "La Blava", actualment tancada.Ens acompanyaran en aquesta visita els arquitectes David Oliva i Joan Vilalta.Després de la visita, hi haurà un sopar a La Guingueta de La Blava. La visita és gratuïta i el sopar correrà a compte de cada assistent.

  Día: 29 setembre 2017 A les 18 h

 • Visita i taller a la reserva de Riet Vell - SEO/Bird Life al Delta de l'Ebre

  L'Agrupació AuS del COAC organitza una visita a la reserva de Riet Vell - SEO/ Bird Life, al Delta de l'Ebre, ja que ha rebut la petició d'assessorar-los en la realització d'un projecte integral de restauració i millora de les edificacions existents a les seves instal.lacions.

  Des de: 24 setembre 2017 - Fins: 25 setembre 2017

 • Visita a la presó Model de Barcelona

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza dues visites guiades a la presó Model els dies 20 i 27 de setembre.Les inscripcions estan tancades perquè s'ha cobert el nombre de places.· Inscripció visita 20 de setembre a les 16:00 h

  Des de: 20 setembre 2017 - Fins: 27 setembre 2017

 • Visita al patrimoni industrial vora el riu Ebre (Flix i Xerta) i excavacions a la Catedral de Tortosa

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita dedicada a les arquitectures generades a partir de l’aprofitament del riu Ebre, que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre de 2017. La jornada ha estat organitzada per Cinta Masdeu, vocal de la Demarcació de l’Ebre de l’AADIPA.

  Día: 16 setembre 2017 de 10:00 a 18:00 h

 • Visita a la casa pairal de José Antonio Coderch a Espolla

  La Delegació de l’Alt Empordà del COAC ha organitzat, en el marc de l'exposició "Vers una tradició viva. José Antonio Coderch", una visita a la Casa Pairal Coderch a Espolla, obra del mateix arquitecte, el dijous 20 de juliol, després de la inauguració de l’exposició.

  Día: 20 juliol 2017 A les 19 hores

Pàgines