Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Visita guiada amb les autoritats municipals de Sant Cugat a l'exposició de la 7a Mostra del Vallès

Amb motiu de la itinerància de la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès, que ara es pot visitar al vestíbul de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el passat divendres 26 de maig es va realizar una visita a l’exposició amb les autoritats municipals.

Vam comptar amb la presència de Damià Calvet i Valera, tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda; Antoni Serra i Monte, director d’Urbanisme i Projectes; Carmela Fortuny i Lluís Hosta, així com altres tècnics i caps de servei de l’Ajuntament. En representació del Col·legi d’Arquitectes van assistir-hi el delegat del Vallès, Miquel Turné; el coordinador de Cultura i Formació del Vallès, Francesc Camps; i el corresponsal de Sant Cugat del Vallès, Fermín Aparicio.

Aquesta exposició mostra les obres presentades i seleccionades, que s’han construït en l’àmbit territorial de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental entre el 2011 i el 2015, un període de temps marcat per una profunda crisi econòmica, en què ha quedat palesa l’enorme dificultat per impulsar i desenvolupar projectes i obres, i en què l’esforç, la tenacitat i la imaginació han estat dels pocs recursos de supervivència que els arquitectes hem tingut a l’abast.

Per altra banda, aquesta 7a Mostra inclou per primera vegada un espai anomenat Altres Modalitats, que ha permès posar en valor i divulgar les capacitats diverses que els arquitectes posen en pràctica per realitzar altres accions al marge de l’edificació i l’urbanisme.

També s’hi recull la primera edició del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, que escull les millors solucions tant en l’àmbit urbà com en el periurbà de la ciutat de Terrassa.
29/05/2017
Tornar