Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornades de Formació en Assessorament Financer a Girona

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha programat per a la tardor les Jornades de Formació en Assessorament Financer amb l’objectiu de reflexionar sobre les nostres finances i aprendre a planificar-les en funció dels objectius vitals que volem aconseguir. El curs no requereix tenir cap coneixement previ i està impartit per experts financers d'EFPA Espanya (European, Financial Planning Association) amb l'ajuda de l'Institut d'Estudis Financers.
 

El programa formatiu consta de cinc sessions independents, de formació presencial, que formen part del Programa EFPA. Cada sessió té una durada de 2 hores i està impartida per voluntaris d'EFPA Espanya, experts en finances.   

PROGRAMA DE TALLERS
9 d'octubre de 2018 - Taller de planificació de les finances personals (I)

En aquesta sessió s’impartiran els principis bàsics per a poder realitzar pressupostos, incloent-hi les diferents maneres de planificar, vigilar i controlar la despesa personal.
Inscripcions

16 d'octubre de 2018 - Tallers de planificació de les finances personals (II)
Aquesta sessió tractarà especialment de la planificació financera i ajudarà als assistents a posar en pràctica els coneixements adquirits, com a disposar d’un fons d’emergència i a preparar-nos amb coneixements econòmics i financers bàsics. Saber calcular la pensió que ens quedarà, de quins estalvis precisarem i quins productes existeixen. Per últim, es farà especial èmfasi en la figura de l’Assessor Financer.
Inscripcions 

23 d'octubre de 2018 - Taller Planificant les nostres inversions
Aquesta sessió tractarà sobre l’últim pas de la planificació financera  que és el disseny i la implementació d’una cartera de valors. Donarem les pautes per a conèixer la nostra disposició a la inversió i parlarem sobre què és l’anomenada aversió al risc. Coneixerem els diferents tipus de cartera models així com saber analitzar pros i contres de la Inversió directa. Finalment es destacarà la importància d’un assessorament financer qualificat i professional.
Inscripcions

6 de novembre de 2018 - Taller Macroeconomia de la nostra vida quotidiana
En aquesta sessió es fa una exposició de com interpretar els diversos indicadors econòmics (producte interior brut, atur, producció industrial, exportacions, inflació…) i el paper de la policia monetària a través dels bancs centrals i de la policia econòmica aplicada pels governs. La comprensió de la macroeconomia és vital per a preveure la tendència que pot seguir al futur, a curt i mitjà termini, els tipus d’interès, borses o divises. És útil tant per a la planificació de governs, empreses i estalviadors.
Inscripcions 

13 de novembre de 2018 - Taller Finances socialment responsables
En aquesta sessió es tractaran les Finances Socialment Responsables destacant les funcions dels assistents, els principis seguits mundialment i les entitats. Es detallarà els productes financers que s’emmarquen dins d’una filosofia socialment responsable, destacant la Inversió Socialment Responsables (ISR) i les estratègies que es desenvolupen als vehicles d’inversió com a fons i plans de pensions.
Inscripcions 

Més informació
Secretaria de l’Escola Sert
T. 972 412 727 ext. 31 / esert.gir@coac.cat

Versió per a imprimirPDF version