Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs avançat de Revit, a Figueres

Els dilluns 4, 11, 18 i 25 de març i 1 i 8 d’abril, la Delegació de l'Alt Empordà del COAC acollirà el Curs avançat de Revit. Aquest és la continuació del curs de Revit en nivell bàsic, que et permet aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Amb aquest curs, adquiriràs totes les habilitats necessàries per desenvolupar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Autodesk Revit Architecture

OBJECTIUS
Amb la formació avançada en Revit podràs optimitzar el temps de redacció del projecte arquitectònic. Així mateix, podràs millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitzar tasques com el còmput de les superfícies i els amidaments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte. Al final del curs obtindràs el Certificat oficial d'Autodesk.

A QUI VA DIRIGIT
Aquest curs està dirigit a arquitectes, aparelladors, enginyers, delineants, estudiants o interioristes que necessiten adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar projectes amb la metodologia BIM a través de l'aplicació Autodesk Revit.

Durant el curs aprofundiràs en els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes i a gestionar el treball en equip. 

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert.
T. 972 41 27 27 - ext. 31 | esert.gir@coac.net

Versió per a imprimirPDF version