Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus professional "Ecophon: disseny acústic basat en l'activitat"

El 2 d’octubre tindrà lloc el Campus Professional Ecophon: disseny acústic basat en l'activitat: les claus per un condicionament òptim, a la sala d’Actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC on l’empresa Ecophon presentarà i analitzarà les necessitats i els conceptes bàsics d’acústica i les solucions que presenta l’empresa.


La sessió, que comptarà amb la ponència de Juan Negreira, concept Developer a Saint-Gobain Ecophon, i Luciano Colombo, area Sales Manager a Saint-Gobain Ecophon, durarà aproximadament de 13 a 14 h, i tot seguit tindrà lloc un dinar a peu dret que facilita l’intercanvi d’impressions entre els assistents i l’empresa.

El programa
1. Conceptes bàsics d’acústica
- Què és el so?
- Impacte psicològic del soroll
- Impacte fisiològic del soroll
- Normativa vigent CTE DB-HR, Temps de reverberació
- Altres paràmetres acústics
- Força acústica, G
- Claredat del discurs, C50
- Propagació del so DL2, DLf

2. Solucions Acústiques Ecophon         
- Sistemes de sostre modulars
- Unitats suspeses
- Sistemes verticals
- Cas pràctic
- Cas pràctic

La sessió està orientada a arquitectes i professionals del sector de la construcció. La jornada és gratuïta però cal estar prèviament inscrit per poder-hi assistir.

El Campus professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.

Versió per a imprimirPDF version