"Paisatge de fons". Exposició dels 20 anys de Biennal del Paisatge a l'AMB

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
El proper dijous 20 de setembre a les 19 h, tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "Paisatge de fons", organitzada en commemoració dels 20 anys de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona.

Aquesta mostra és una oportunitat singular per explorar el camí conjunt realitzat per la Biennal i l’AMB, i alhora és un homenatge a la tasca d’ambdues institucions que vol transmetre a la gent de quina manera s’ha treballat el paisatgisme des de l’òptica professional al llarg de les últimes dues dècades. D’aquesta manera, el públic general podrà fer-se un esquema molt gràfic sobre l’evolució dels projectes d’espai públic des de fa 20 anys fins a l’actualitat, prenent consciència i sensibilitat cap al paisatge metropolità actual, marcat per una aposta clara cap als espais verds urbans i una infraestructura verda metropolitana.

“Paisatge de Fons” mostra les 89 actuacions de l’entitat metropolitana recollides en els catàlegs de la Biennal de Paisatge. Aquest simposi s’ha entès des del principi com un lloc de trobada on es conjunten simultàniament docents, professionals i administració pública per impulsar un esdeveniment singular i de referència a escala internacional.

L'exposició es podrà visitar a l’Espai Mercè Sala -passadís subterrani entre la L3 i la L5 a la parada de metro Diagonal- fins al 5 d'octubre.
Versió per a imprimirPDF version