Girona, temps de flors 2018 “Planetes i volcans”

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un any més, la Demarcació de Girona del COAC participa a la 63a edició de l'esdeveniment cultural “Girona, temps de flors”, amb el pati Planetes i volcans que han fet els alumnes dels cursos de 3r i 4t de Cicle Mitjà de l’Escola Pública Joan Bruguera de Girona, emmarcat dins el cicle de tallers per infants que s’ha dut a terme durant el curs 2017/18, coordinat pel Departament de Cultura del COAC.

Aquesta exposició esdevé d’un conjunt de sessions que han permès als infants participar en el procés creatiu com a exercici per comprendre diversos conceptes tècnics de manera empírica; dimensió, escala, volumetria, cromatisme, textures... així com l’exercici del treball en grup i la participació en la totalitat del festival en si.

Planetes i volcans és un muntatge de formes i colors primaris, amb reminiscències neoplàstiques. Aquests es revestiran de textures treballades pels alumnes i del seu interior esdevindrà una explosió de flors blanques i planetes. Al sostre de la sala hi haurà penjada una agrupació de planetes i flors, sostinguts mitjançant uns mòbils amb composicions múltiples en equilibri.

 

Versió per a imprimirPDF version