Exposició de les obres seleccionades i premiades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

De l’1 de juny al 26 de setembre, la sala d’exposicions acull l'exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 que recull els 33 projectes seleccionats i premiats d'entre les 47 obres presentades a la 21 edició adscrites en una de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

El projecte expositiu d’aquest any ha estat comissariat i dissenyat per MMMU Arquitectes, que va guanyar el concurs convocat pel Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. El projecte conté una sèrie d’elements formats per unes estructures que presenten les obres seleccionades i premiades, protagonistes principals de la mostra. El suport expositiu és lineal, modular i està realitzat amb un sistema constructiu format per elements de fusta subjectats per unes peces impreses en 3D que per la seva lleugeresa, faciliten el transport i el muntatge. La dimensió i autonomia dels mòduls permet distribuir els panells expositius, en infinites configuracions adaptant-se fàcilment a diversos espais.

L’exposició dels projectes seleccionats i premiats viatjarà per diversos espais del territori començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès, a Olot, i per la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres.

Versió per a imprimirPDF version