Exposició: "Col·leccions COAC.18 / Soldevila, Soldevila, Soldevila. XXI projectes per al s.XXI"

Imatge: 
© Soldevila, Soldevila, Soldevila arquitectes
El proper 20 de febrer a les 19 h, s'inaugura al Col·legi d'Arquitectes la divuitena exposició de la sèrie "Col·leccions COAC", que recull una sèrie de projectes realitzats al llarg dels anys pel despatx Soldevila, Soldevila, Soldevila Arquitectes.

Alguns dels projectes mostrats han estat realitzats amb la finalitat de solucionar problemes concrets. Altres han estat fruit de concursos convocats, que tot i no haver-se guanyat, s'ha seguit treballant en l’estudi de la proposta. Alguns projectes entren dins del camp de la investigació, utilitzant tecnologies que habitualment no s'apliquen al camp de l'arquitectura. 

El dia de la inauguració ens acompanyarà Josep Maria Montaner, arquitecte, catedràtic i regidor de l'Ajuntament de Barcelona, que farà una presentació de la mostra i seguidament Alfons Soldevila i Barbosa exlicarà breument els 21 projectes..

Adjuntem un llistat amb bibliografia sobre Soldevila, Soldevila, Soldevila Arquitectes que es pot trobar a la Biblioteca del COAC. 

L'exposició s'emmarca en la sèrie “Col.leccions”, que mostra material custodiat per l’Arxiu Històric per tal de donar a conèixer el ric patrimoni documental del Col·legi.

Podeu tornar a veure la presentació de l'exposició en format vídeo:Col·labora: 
Versió per a imprimirPDF version