Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, a Olot

Dimecres 2 d'octubre de 2019 | 19.30 hores
Conferència a càrrec d'Unparelld'arquitectes + Massip-Bosch

Dissabte 5 d'octubre de 2019
Visita a les obres de la Garrotxa-Ripollès
El 23 de setembre s'obriran les inscripcions al web


De l'1 d'octubre al 6 de novembre, l'Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull la primera de les itineràncies de l'exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019 que recull els projectes seleccionats i premiats d'entre les 65 obres presentades a la 22 edició adscrites en una de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

El projecte expositiu d’aquest any ha estat dissenyat i comissariat pels arquitectes Juli Sanjuan i Aleix Turon, i el dissenyador industrial Adrià Margall, que van guanyar el concurs promogut per la Demarcació amb la proposta TOT- HEM. Enguany, els autors de l’exposició han apostat per treballar amb uns elements prefabricats propis del món de la construcció: els tubs de runa que mitjançant l’encaix de dos mòduls i la incorporació de la llum, es transformen en els tòtems que mostraran les obres seleccionades i premiades, donant vida a un material, que lluny de quedar obsolet al final de l’exposició, podrà ser reutilitzat.

L’exposició dels projectes seleccionats i premiats seguirà el seu viatge per diversos espais del territori. El proper serà la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres.

Versió per a imprimirPDF version