Girona, temps de flors 2019 | L'evolució de l'aprenentatge

Girona, temps de flors 2019 | L'evolució de l'aprenentatge

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un any més, la Demarcació de Girona del COAC participa en la 64a edició de l'esdeveniment cultural “Girona, temps de flors”, amb el pati L’evolució de l’aprenentatge que han fet els alumnes de segon cicle d’educació infantil i el cicle d’educació primària de l’Escola pública Agustí Gifre de Sant Gregori, emmarcat dins el cicle de tallers per infants que s’ha dut a terme amb la coordinació d’Archikidz Girona i organitzat pel Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC.


La proposta de muntatge pretén simbolitzar l’evolució de l’aprenentatge dels més petits tot escalant els diferents obstacles i dificultats  que es troben durant el transcurs de maduració personal i creativa fins a arribar a la màxima expressió i coneixement.

 

La proposta es formalitza a partir de la representació gràfica lliure d’una flor, flors, rams, testos... amb ceres sobre folis DIN-A5 de cadascun dels 513 alumnes participants. Aquestes representacions s’ordenaran per edats tot formant línies evolutives de creixement i maduració amb cordes com a suport. Les cordes escalaran diferents obstacles que faran de suport fins a arribar al grau màxim de maduració representat per flors reals. Els obstacles es formalitzaran amb diferents amuntegaments de materials constructius. D’altra banda, el muntatge s’acompanyarà de regadores flotants com a rec de les flors que representen l’ensenyament i acompanyament de les escoles durant l’etapa evolutiva.

Versió per a imprimirPDF version