Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Adrià Goula

Conferència: "Turisme rural al Parc Natural del Garraf", a càrrec de Lluís Jubert

El dijous 14 de març, a les 19.30 h, tindrà lloc a la seu de la Delegació de l’Alt Empordà la conferència “Turisme rural al Parc Natural del Garraf” a càrrec de l’arquitecte Lluís Jubert que ens presentarà la rehabilitació de Can Tomeu (Projecte bàsic i executiu: Lluís Jubert; Direcció d'obra: Andrea Solé).

Aquesta xerrada conclou el cicle de conferències que s’han realitzat a Girona i Ripoll al voltant de l’exposició “Arquitectures en el paisatge / Catalunya 2000-2017” que, amb la participació i coordinació de les diferents demarcacions i delegacions del COAC, ha anat itinerant arreu del territori.

Can Tomeu és una de les construccions pertanyents al conjunt de la Masia de Corral d’en Capdet, formada per la mateixa Masia Can Tomeu, i les runes d’un antic corral per al bestiar. La proposta consisteix en la reconversió de l’edifici en un allotjament rural mitjançant la col·locació de dos nous volums maclats entre sí i amb el cos principal, que continua sent el nucli al voltant del qual s'articulen els antics annexos i les noves ampliacions. Aquesta ampliació i la construcció d’una nova bassa estenent-se cap a l’era existent delimiten un espai exterior de lleure. 

Lluís Jubert és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'arquitectura del Vallès des de 1993 i treballa en el seu propi estudi professional des de 1995. Compagina la seva feina d’arquitecte amb la de professor de projectes a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) des de 1998 i al Màster en Diseño de Interiores, del Instituto Europeo di Design (IED) des de 2016.

Versió per a imprimirPDF version